Leveren

Bestelling aan huis geleverd d.m.v onze 'coole' bakfiets

DE STAES GEEFT GAAAAAS!!!

In ons nieuwe concept zullen wij ook bestellingen aan huis leveren in Turnhout en Oud Turnhout.  Deze 'coole' bakfiets is het paradepaardje waar we erg trots op zijn en die volledig aansluit bij de levensstijl die we graag willen nastreven: modern, vlot, sportief en milieuvriendelijk.  

Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen werken we met strikte regels omtrent hygiëne en temperaturen.  Deze bakfiets bevat een koelruimte die specifiek ontworpen werd voor het vervoeren van verse producten.  De koelruimte isoleert perfect en blijft na het toevoegen van de koelingen zijn juiste temperatuur behouden.  De door de klant bestelde producten blijven door deze methode in perfecte conditie.

Daar enkel de bestelling zelf, zonder onnodig extra verpakkingsmateriaal, bij de klant over blijft is dit hele bakfiets-concept ontzettend milieuvriendelijk.

Bezorgmomenten

→ Vrijdag 16.00u – 19.00u (uiterlijk bestellen tot donderdag 19.00u)
→ zaterdag 7.00u – 13.00u (uiterlijk bestellen tot donderdag 19.00u)
→ zondag 7.00u – 13.00u (uiterlijk bestellen tot donderdag 19.00u)

Zone

Turnhout & Oud Turnhout

Hoe bestellen?

Via het online bestelformulier op deze website.

Betaling

U betaalt uw bestelling veilig online.

Assortiment

Check onze 'Meat Boutique online' voor het gedetailleerde aanbod.

Opgelet

→ Wij sturen u altijd een bevestiging van uw online-bestelling.  Indien u geen bevestiging  krijgt is er iets mis en is uw bestelling dus niet verzonden.  

Prijskaartje leveren

Leveringen in Turnhout zijn gratis.  Tijdens de Corona periode engageren we ons om ook in Oud Turnhout gratis aan huis te leveren.  Klanten uit Oud Turnhout kunnen ons een mail sturen (naar info@slagerijstaes.be) om een kortingscode te ontvangen voor gratis aan huis levering.  (normaal is de kostprijs voor levering in Oud Turnhout 6 euro).

Slagerij Staes
Patersstraat 135 - 2300 Turnhout