Training voor foodondernemers
Leer hoe je succesvol een volledig geautomatiseerde foodshop start.
Ik begrijp je want dit was ook mijn leven totdat ik in 2018 de overstap maakte naar een volledige geautomatiseerde slagerij en vers totaalconcept in Turnhout.
Mijn naam is Jan Staes en mijn leven is helemaal omgeturnd. Van lange zaterdagen werken, sluit ik iedere zaterdag om 12:00 de deur van mijn zaak. Op weekdagen heb ik nu meer controle over mijn werkagenda.
Mijn klanten halen gewoon hun bestelling op in onze automatenshop. Vaak nemen ze nog wat extra's mee uit de vitrines. Zelfs een gloeiend hete pizza wordt zonder mij of personeel klaargemaakt.
Terwijl ik van mijn weekend geniet, loopt de omzet gewoon door.
Inmiddels is mijn slagerij-concept uitgebreid naar Staes & Lokaal. De automatenshop waar alle versproducten van lokale leveranciers 24/7 voor de consument klaar staan.
Het afhalen van vers-producten is de trend onder consumenten en biedt food-ondernemers grote voordelen ten opzichte van de klassieke winkel. Een ongelofelijk succes waar we 6 maanden na de opening al kijken naar uitbreidingen.
Hoe je dit doet, leer ik foodondernemers die deze kans willen pakken.
Volg de training "Start eenvoudig een geautomatiseerde foodshop" en profiteer van de kansen die the foodshop of the future jou biedt. Meer omzet, minder kosten en meer vrije tijd.