Actie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sic enim censent, oportunitatis esse beate vivere.

Training voor foodondernemers


Leer hoe je succesvol een volledig geautomatiseerde foodshop start.

Herken jezelf hier in?

  • Als foodondernemer ben je 6 (misschien wel 7 dagen per week aanwezig in jouw winkel).
  • Je bent ambitieus en wil jouw winkel verder laten groeien.
  • Jij bent nu pas vrij als het weekend voor de helft voorbij is.
  • Je droomt ervan ook op zaterdag langs de lijn te staan bij de sportwedstrijden van jouw kids.
  • Je hebt tijdens de lockdown geïnvesteerd in een online shop maar ontvangt er te weinig bestellingen.
  • Je leest in vakbladen over de veranderde behoefte van de consument en ziet jouw klantenbestand vergrijzen.
  • Je worstelt regelmatig met personeelstekorten op de piekmomenten.

Mijn verhaal

Ik begrijp je want dit was ook mijn leven totdat ik in 2018 de overstap maakte naar een volledige geautomatiseerde slagerij en vers totaalconcept in Turnhout

Mijn naam is Jan Staes en mijn leven is helemaal omgeturnd. Van lange zaterdagen werken, sluit ik iedere zaterdag om 12:00 de deur van mijn zaak.  Op weekdagen heb ik nu meer controle over mijn werkagenda.

Mijn klanten halen gewoon hun bestelling op in onze automatenshop. Vaak nemen ze nog wat extra's mee uit de vitrines. Zelfs een gloeiend hete pizza wordt zonder mij of personeel klaargemaakt. 

Terwijl ik van mijn weekend geniet, loopt de omzet gewoon door. 

Inmiddels is mijn slagerij-concept uitgebreid naar Staes & Lokaal. De automatenshop waar alle versproducten van lokale leveranciers 24/7 voor de consument klaar staan. 

Het afhalen van vers-producten is de trend onder consumenten en biedt food-ondernemers grote voordelen ten opzichte van de klassieke winkel. Een ongelofelijk succes waar we 6 maanden na de opening al kijken naar uitbreidingen.

Hoe je dit doet, leer ik foodondernemers die deze kans willen pakken. 

Leer hoe je succesvol een volledig geautomatiseerde foodshop start.


Volg de training "Start eenvoudig een geautomatiseerde foodshop" en profiteer van de kansen die the foodshop of the future jou biedt. Meer omzet, minder kosten en meer vrije tijd.

Na afloop van deze training kun jij jouw geautomatiseerde foodshop gaan starten zodat je inspeelt op de kansen die de foodshop van the future biedt. 

Want je weet dit:

  • Hoe je een foodshop 24/7 kan opstarten.
  • Welke automaten passen bij jouw foodconcept.
  • Welke software-tools je nodig hebt voor jouw foodconcept. Zo ontvang je een uitgebreide pdf met alle tools en betrouwbare partijen waarmee je kunt samenwerken.
  • Wat de kostenstructuur is van een online foodshop zodat jij de juiste beslissingen gaat nemen. Als je de cijfers kent, kun je het resultaat beïnvloeden.
  • Hoe je via social media/emailmarketing de consument bereikt.
  • Hoe je home delivery start met bakfietsen.
  • Hoe je bijv. heerlijke afhaal-pizza’s aanbiedt zonder personeel.
  • Hoe klanten bestellingen afhalen uit gekoelde lockers.
  • Hoe je kunt samenwerken met lokale foodondernemers om een totaalconcept te bieden.
  • Maak je deel uit van een online community met foodondernemers waarin je vragen kunt stellen en kunt leren van elkaars ervaringen.

Training Start eenvoudig een geautomatiseerde foodshop

Trainingsprogramma

  • presentatie van de automaten en hun foodconcepten waar zij bij passen
  • uitleg over de software die zorgt dat consumenten zelfstandig ophalen en betalen
  • strategie bepalen voor jouw foodconcept met Jan Staes
  • presentatie van de kostenstructuur van een geautomatiseerde foodshop
  • voordelen doorspreken voor jouw personeelsplanning
  • social media strategie voor online foodshops 
  • lidmaatschap van de community voor foodondernemers waar je 24/7 vragen kunt stellen
  • Na afloop van de training ontvang je mijn checklist "Succesvol een online foodshop starten" waarin ik alle stappen die ik heb gezet en de tools en de automaten voor je heb uitgewerkt.

Omdat dit de 1e groepstraining is, kun je je nu eenmalig aanmelden  voor de pilotinvestering van 295 euro.