Actie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sic enim censent, oportunitatis esse beate vivere.

Afhalen in onze winkel Aanschuiven hoeft niet meer, je bestelling staat klaar!


Vier keer per week kan je in onze winkel je bestelling afhalen.

Maak je keuze tussen ons oneindig assortiment

Openingsuren van onze winkel :
 • Donderdag 8.30u - 17.30u
 • Vrijdag 8.30u - 17.30u
 • Zaterdag 7.30u - 12.30u
 • Zondag 8.30u - 9.30: enkel om bestellingen af te halen
Uiterlijke bestelmomenten : 
 • afhalen op donderdag: online bestellen voor woensdag 19.00u
 • afhalen op vrijdag: online bestellen voor donderdag 19.00u
 • afhalen op zaterdag: online bestellen voor vrijdag 15.00u
 • afhalen op zondag: online bestellen voor vrijdag 15.00u
 

Hoe online bestellen?

Bestel online via onze webshop. Na afloop ontvang je altijd een mailbevestiging van je online bestelling.

Keuze maken

Check onze webshop voor het gedetailleerde aanbod aan vers & lekkers. Kies de optie 'Afhalen in onze winkel'.

Bestellen/Betalen

Via onze webshop kan je online veilig bestellen. Betalen kan ter plaatse met cash of Bancontact.

Afhalen

Haal je bestelling af bij één van onze vriendelijke medewerkers tijdens het door jou gekozen afhaalmoment.

Anders bestellen

Telefonisch

Op het nummer 014 41 85 05 helpen we je heel graag verder.

Papieren invulformulier

In onze winkel overhandigen we je graag een invulformulier waarop je je bestelling handmatig kan invullen. Eventueel bezorgen we je er een aantal zodat je een voorraadje hebt en je je bestelling op 't gemakje thuis kan invullen.

Je kan dit formulier na het invullen bij ons binnen brengen tijdens één van onze afhaalmomenten, vier keer per week dus. Check bovenaan deze pagina welke dit zijn. Wij vragen je expliciet GEEN bestellingen te deponeren in onze brievenbus.

Papieren invulformulieren dienen enkel voor bestellingen op vrijdag, zaterdagen zondag. Wie graag een bestelling op woensdag afhaalt, zal deze enkel online kunnen doorsturen.

Wat zeggen onze klanten?

 • Deze morgen zeer lekkere salades gegeten. Bij de meeste slagers proef je meer saus dan eigenlijke vlees/visinhoud. Hier niet. De jongste dochter is verzot op de kip curry. Best ever voor haar. Vanavond de drie soorten ribbetjes gegeten. Heerlijk.
  Noël Wouters
 • De online-shop is zeer uitgebreid, met zeer kwaliteitsvol verse en lekkere vleesgerechten en salades. Ann is ook zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.
  Rudy Neefs
 • Lekker vlees en goede kwaliteit van hun producten.
  Lindsay Van den heuve
 • Puur vakmanschap.
  Jeroen Michielsen
 • Geweldige zaak! Veel keuze, fantastische bediening!
  Frans Kog
 • Eerste keer gourmetvlees besteld! Hoe fantastisch lekker was dat niet man man en zeker de lamskroontjes smelten Zenne!! Top
  Raf Peeters
 • Lekkere vleesjes, super bediening!
  Chris Peeters
 • Geweldig assortiment aan barbecuevlees. Uitstekende keuze.
  Bert Segers
 • Alles altijd tiptop in orde. Goede, fijne en lekkere vleeswaren en gerechten.
  Heidi en Alberto
 • Elke keer weer zalig genieten😋🥩🍗!!! Vakkundig personeel.
  Tineke Van Aelst
 • Lekker vlees.
  Jose Bouvin
 • Vriendelijke bediening. Top producten, beste prijs kwaliteitsverhouding. Vakkundig personeel.
  Françis Deckx
 • Vandaag hadden we het communiefeest van mijn zoon. Een paar weken geleden zag ik op fb een advertentie over de pizzaparty van deze slagerij. Mijn zoon zag dit concept meteen zitten, en ik ook want had hier zelf weinig werk mee. 
  Alles is super vlot verlopen, ook het telefonisch contact vooraf was steeds vriendelijk. Het was werkelijk super lekker en het was echt een schot in de roos. Zoveel keuze uit verse zaken om je pizza mee te beleggen en zo lekker. Ik heb dan ook ontzettend veel complimenten mogen ontvangen voor het leuke concept en het ongelofelijk lekkere en verse eten. Wat me het meeste blij maakte was om mijn zoon met pretoogjes te zien smullen van dit alles. Bedankt slagerij Staes - Van Zummeren. Dat hebben jullie TOP gedaan !
  Vanessa Brosens
 • Beste beenhouwer van Turnhout en altijd vriendelijke bediening.
  Pascal Van der Avoort
 • Altijd vriendelijk en alles netjes verzorgd.
  Nancy Borgmans

Veelgestelde vragen


Nog niet alle info gevonden die je nodig hebt? Misschien vind je het juiste antwoord wel bij onderstaande rubriek. Indien niet, aarzel niet contact met ons op te nemen!

Op het nummer 014 41 85 05 helpen we je heel graag verder.

Bij je eerste aankoop vragen we je je gegevens op te geven, zodat we je als klant kunnen registreren. Bij alle volgende aankopen kan je je altijd aanmelden met je e-mailadres of gebruikersnaam en paswoord. Zo heb je een eigen account en moet je niet steeds alle gegevens terug invullen. Je wachtwoord kan je uiteraard zelf kiezen.
Nee hoor, indien je telkens hetzelfde toestel gebruikt om je bestelling te plaatsen hoef je dit enkel de eerste keer te doen, daarna niet meer.
Bij een correct verzonden bestelling volgt ALTIJD een mailbevestiging. Heb je deze niet ontvangen dan ging er iets mis of bevindt deze zich in je spam.
Dit bedrag is een richtprijs.  Het wordt door ons berekend op basis van de artikels die je selecteerde in je bestelling.  Alles wordt echter nog gewogen en je betaalt het bedrag dat op je kasticket staat.  Dit zal nooit heel ver van de richtprijs afzitten, maar helemaal tot op de laatste cent juist kunnen we dit natuurlijk moeilijk vooraf inschatten.
Klik rechts boven in de keuzebalk op 'bestel online'.  Je krijgt nu opnieuw de 4 keuzes van afhalen of leveren.  Klik op 'afhalen in meattime automaat' en je kan de bestelling plaatsen.
Doordat we geen rekening meer moeten houden met de beperkte oppervlakte verstoog waarin we onze producten aan onze klanten moeten presenteren is ons versgamma ontzettend uitgebreid.  We bieden heel veel keuze aan, maar enkel datgene dat besteld is wordt ook effectief gemaakt.
Ja hoor, dat is het zeker. Aangezien elke bestelling op maat wordt gemaakt weten wij perfect hoeveel we moeten maken en zijn er nooit nog overschotten en afval dus.