Actie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sic enim censent, oportunitatis esse beate vivere.

Afhalen in onze Meat Time automaat Kies het afhaalmoment dat je het beste past helemaal zelf!


Ideaal in onze hedendaagse maatschappij waarin de combinatie werk en gezin het ons vaak moeilijk maakt openingstijden te halen.

Afhaalmomenten

Onze Meattime automaat bevindt zich in onze automatenshop naast onze winkel en biedt zowel dag als nacht de mogelijkheid je bestelling af te halen op het tijdstip dat je zelf het beste past.

Afhaaldagen en uiterlijke bestelmomenten:

 • afhalen op donderdag: online bestellen voor woensdag 19.00u
 • afhalen op vrijdag: online bestellen voor donderdag 19.00u
 • afhalen op zaterdag: online bestellen voor vrijdag 15.00u
 • afhalen op zondag: online bestellen voor vrijdag 15.00u

Hoe bestellen?

Bestel online via onze webshop. Na afloop krijg je steeds een bevestiging van je bestelling in je mailbox. Eenmaal je bestelling door ons is klaar gemaakt en in de meattime automaat wordt gestoken krijg je een betalingsuitnodiging. Betaal je bestelling en onmiddellijk daarna volgt een code waarmee je de deur van de Meattime automaat kan openen.


Keuze maken

Check onze 'Webshop' voor het gedetailleerde aanbod aan vers & lekkers. Kies de optie 'Afhalen in onze meattime automaat'.

Bestellen

Geef je bestelling in en stuur door.

Afhalen & betalen

Vanaf dat je bestelling zich in het koelvak bevindt krijg je een betalingsuitnodiging. Nadat je online betaald hebt krijg je een code toegestuurd. Haal met die code je bestelling af in onze meattime automaat. Het vak waar je bestelling in zit klikt automatisch open.

Wat zeggen onze klanten?

 • Super lekker vlees, super service en super lieve mensen. Was zo blij om terug over de grens te mogen. Heb jullie alle maanden zo gemist.
  Tilly Diels
 • Heerlijke producten! Innovatieve slager!
  Kathleen Mercelis
 • Online bestelling was tip top in orde. Wij hadden nogal wat dagen op voorhand besteld en kregen om te checken een telefoontje of de datum klopte. Zo kan het online toch nog persoonlijke bediening zijn!! Heel aangenaam. Het vlees was lekker. (heb ik gehoord 😉 ) Voor mij een vegetarische lasagne die me ongelooflijk goed heeft gesmaakt!! Dankjewel!!!
  Sanne Leenders
 • Sinds kort bestel ik hier mijn vlees en beleg en ben er super tevreden over!! Beste beenhouwer ever!!
  Kimberly Moonen
 • Topslager, altijd vriendelijk en verse producten. ik heb nog over de deur gewoond, een slager met kracht en prioriteit.👍👌
  Sven Cavents
 • Het vlees is vers en heerlijk en de uitbaters zijn super. Ze stellen de klantentevredenheid voorop en ”they go the extra mile”. Beste zaak van Turnhout en omstreken. Ook een aanrader was het paasontbijt, het was perfect. Blijf nog lang verderdoen, jullie kunnen niets meer verbeteren, want jullie staan eenzaam aan de top. 👌
  Kim Sips
 • Super service en persoonlijk!! Bedankt!! Uitstekende keuze - Local produce - Vakkundig personeel - Prepared foods
  Tin Noeyens
 • Alles is gewoonweg lekker. Sterk aan te bevelen.
  Wim Jacobs
 • Super lekker gerief, alles netjes.
  Anja Deryckere
 • Zeer goede en lekkere charcuterie! Prima service. Bestellingen online zijn tip top in orde met af en toe een lekker proevertje bij de bestellingen.
  Caroline Williame
 • Heel goed en lekker! En online bestellen is super handig - 5 sterren.
  Daniëlle Van Tilburg
 • Beste slager van Turnhout!!!
  Karel - Lindsy Snoeckx - Leppens

Veelgestelde vragen


Nog niet alle info gevonden die je nodig hebt? Misschien vind je het juiste antwoord wel bij onderstaande rubriek. Indien niet, aarzel niet contact met ons op te nemen!

Neen, deze 3-cijferige code is je bestelnummer, niet de code waarmee je de deur naar je bestelling open krijgt. Je persoonlijke code krijg je later.
Je ontvangt deze code vanaf dat wij je bestelling in de meattime automaat steken. Meestal is dit iets (paar minuutjes) voor het afhaalmoment dat je zelf koos.
Bovenaan deze automaat bevindt zich een toetsenbordje.  Je tikt eerst op 'sterretje', dan tik je je 4-cijferige code in en daarna druk je op 'hekje.  Enkele seconden later licht het lampje bovenaan groen op en kan je de deur openen.  Het deurtje van het vak waar jouw bestelling zich in bevindt springt dan open.
Nee hoor, het assortiment dat we hier aanbieden is ontzettend groot. Haast alles wat te vinden is in onze webshop kan je hier krijgen. Op vrijdag, zaterdag en zondag is dit assortiment compleet. Op andere weekdagen is het beperkter.
Er bevinden zich 8 versvakken in deze automaat, maar de computer overschrijft de hele dag. Concreet betekent dit dat zodra een klant zijn/haar bestelling af heeft gehaald, de computer automatisch dit vak al voorbehoudt voor de volgende klant.
Ja hoor, je kiest in onze meattime automaat helemaal zelf het uur dat het beste past.
Bij een correct verzonden bestelling volgt ALTIJD een mailbevestiging.  Heb je deze niet ontvangen dan ging er iets mis of bevindt deze zich in je spam.