Actie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sic enim censent, oportunitatis esse beate vivere.

Leveren met bakfiets DE STAES GEEFT GAAAAAS!!!


Sinds 2018 leveren wij aan huis in Turnhout en Oud Turnhout voor bestellingen vanaf 20 euro. Het totale assortiment van Keurslager Staes - Van Zummeren kan worden geleverd aan huis.

Bezorgmomenten

Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen werken we met strikte regels omtrent hygiëne en temperaturen. Deze bakfiets bevat een koelruimte die specifiek ontworpen werd voor het vervoeren van verse producten die perfect isoleert en na het toevoegen van de koelingen zijn juiste temperatuur blijft behouden.

We leveren aan huis op zowel vrijdagavond (15.00u – 18.00u) als op zaterdagvoormiddag (8.00u – 11.00u)!

 • levering op vrijdagavond: bestellen voor donderdag 19.00u
 • levering op zaterdagvoormiddag: bestellen voor vrijdag 15.00u

Hoe bestellen?

Bestel online via onze webshop. Na afloop ontvang je altijd een mailbevestiging van je online bestelling.

Keuze maken

Check onze 'Webshop' voor het gedetailleerde aanbod aan vers & lekkers. Kies de optie 'Leveren met bakfiets'.

Bestellen/Betalen

Via onze webshop kan je online veilig bestellen en betalen.

Levering

Zorg ervoor dat er iemand thuis is op het moment dat je selecteerde voor de levering. Je bestelling wordt tot aan uw voordeur gebracht door één van onze vriendelijke en sportieve fietscouriers.

Wat zeggen onze klanten?

 • Super kwaliteit, ook zeker de zelfgemaakte maaltijden, slaatjes, enz. De levering met de bakfiets is voor ons echt een meerwaarde. Zeer vriendelijke mensen! Ik hoop voor jullie dat de uitbreiding aan het pand aan jullie verwachtingen gaat voldoen, veel geluk en dank om er voor ons in de lockdown periode altijd geweest te zijn!
  Karin Eelen
 • Zeer lekkere producten en super vriendelijke service! De beste prepare van omstreken. Leuk dat je alle producten op de website kan terugvinden en zo rustig kan bestellen. Wij zijn fan.
  Lynn Hermans
 • De thuislevering is altijd prima!
  De klaargemaakte varkenswangetjes waren super lekker. 👍👍👍
  Karin Cornelis
 • Super lekker vlees en een geweldige service met de thuislevering. Alles piccobello verpakt en geleverd met de glimlach!
  Annick Claes
 • Vandaag voor de tweede keer mijn vlees en charcuterie besteld. De website om te bestellen is user friendly, alsook de bezorger. Mijn extra vraag die ik telefonisch stelde, werd super vriendelijk beantwoordt. Het vlees is uiteraard zeer lekker. Jullie hebben er een fan bij!
  Nastasja Matthé
 • Vandaag weer genoten van het aan huis geleverd ontbijt.
  Ria Kuppens
 • Wij aten net super lekkere kip, zalm en worst op de bbq! Echt genoten! Merci voor de aan huis levering, dat smaakt naar meer!
  Marjolein Moonen
 • Altijd worden kwaliteitsproducten geleverd. Lekkere bereide gerechten. Bestellen via een goed gebouwde website. Steeds correcte en vriendelijke levering. Ondernemers die hun klanten ter harte nemen.
  Karel Lavrijsen
 • Altijd prima verzorgd en lekker! Zeer vlotte levering aan huis 👍
  Karin Cornelis
 • Super goede service aan huis. Uitstekende keuze.
  Johan Van Gestel
 • Super goede service aan huis. Zeker in deze tijden handig en veilig! Bedankt wij zijn weer super content 🥩🍗🍖
  Dorien Heyns
 • Super kwaliteit, zeer vriendelijk, fijn aan huis geleverd 👍
  Olga Ker

Veelgestelde vragen


Nog niet alle info gevonden die je nodig hebt? Misschien vind je het juiste antwoord wel bij onderstaande rubriek. Indien niet, aarzel niet contact met ons op te nemen!

Neen, je kan dit niet selecteren. Wij groeperen bestellingen uit dezelfde regio en daar hangt het uur van leveren bij jou thuis mee samen. Je mag bij de opmerking altijd wel schrijven welk uur je het liefste hebt. In de mate van het mogelijke houden wij hier dan rekening mee als we de touren van onze fietscouriers plannen en verdelen.
Pizzarette is enkel mogelijk via een bestelling in de rubriek 'Afhalen in onze winkel'. Dit om de eenvoudige reden dat de pizzarette-ovens die we verhuren bestaan uit een terracotta koepel die ontzettend breekbaar is en dus niet geschikt is om met de fiets te vervoeren. Wens je echter pizzarette te bestellen zonder de oven te huren dan kan je dit wel aan huis laten leveren.
Bij een correct verzonden bestelling volgt ALTIJD een mailbevestiging.  Heb je deze niet ontvangen dan ging er iets mis of bevindt deze zich in je spam.
Omdat een fiets nu eenmaal het beste aansluit bij de levensstijl die wij betrachten na te streven: Modern, vlot, sportief en milieuvriendelijk.

Hier komt een titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit donec aliquam.