Actie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sic enim censent, oportunitatis esse beate vivere.

Vlees is feest Da's nog nooit anders geweest!


Of 't nu charcuterie is, gourmet of vlees bereid,
de waaier aan al dit lekkers is ontzettend uitgebreid.
Welke menu 't vandaag ook wordt,
't is altijd feest met 'vlees' op je bord.

Zet je feestneus maar op!

Luid de toeters en de bellen, want bij Keurslager Staes – Van Zummeren is er heel wat feestelijks te bestellen!

Scroll naar onder of druk op de knop 'ontdek ons aanbod' voor het volledige assortiment!

Waar is da feestje?


Onze webshop draagt een feestelijk kleedje.  Ontdek hier ons zeer uitgebreid assortiment aan feestelijk lekkers...

Veelgestelde vragen


Nog niet alle info gevonden die je nodig hebt? Misschien vind je het juiste antwoord wel bij onderstaande rubriek. Indien niet, aarzel niet contact met ons op te nemen!
Wij raden ongeveer 300g vlees per persoon aan.  Zo kan u een beetje inschatten hoeveel u ongeveer nodig heeft voor het aantal aanwezigen op uw feest.
Wij raden ongeveer 8 stukjes vlees/vis per persoon aan.  
Wij raden ongeveer 4 tot 6 hamburgertjes per persoon aan.
Hoewel het grootste deel uit ons assortiment per soort wordt verpakt, bieden we u ook enkele mixen aan. Deze zijn vooral interessant als u maar met 2 of 3 personen bent. Zo kan u meer variëren in soorten, zonder grote hoeveelheden te moeten bestellen.
Ja hoor, check zeker onze koude groentepakketten in de webshop.  Deze zijn de perfecte aanvulling bij een party-formule en besparen u veel zorgen en werk.
Onze hamburgerparty vereist niet zo heel veel aanvulling van koude groentes. Toch geven sommige mensen de voorkeur aan een groter assortiment koude groentes bij deze hamburgerparty. Check zeker onze koude groentepakketten in de webshop. Ze zijn een complete aanvulling bij uw hamburgerparty en besparen u veel zorgen en werk.
Ja hoor, ook bijhorende sausen vindt u online. Wij raden bij deze formules vooral koude sausen aan, maar voor liefhebbers van warme sausen bereiden we in eigen atelier uiteraard ook heel wat heerlijke soorten.
Ja hoor. Wij bieden onze klanten een verfijnde mengeling aan op basis van 4 hoogwaardige en plantaardige oliën. Aan deze olie worden de juiste kruiden toegevoegd waardoor het geheel een rijke smaak geeft aan uw fondue. Deze olie is van hoge kwaliteit en geeft relatief weinig rook af.
Er zijn 2 manieren om deze hamburgerparty voor uw gasten te verzorgen: U laat hen zelf hun eigen hamburgertjes bakken dmv een bakplaat (of gourmetstel) op uw tafel of u bakt de hamburgertjes zelf op eigen kookvuur en serveert ze nadien warm op een warmhoudplaat. Deze 2de formule is iets veiliger indien u met kinderen feest en zorgt voor minder geuroverlast nadien.
Per hamburgertje dat u bestelt voorziet u best een broodje. Indien u wenst dat wij hiervoor zorgen kan u deze selecteren in onze webshop.  U kiest hiervoor uit een assortiment mini boerenpistolets of mini keizer pistolets. U kan hierbij nog kiezen voor de onafgebakken versie (u bakt ze dan net voor het aan tafel gaan even af in uw oven) of voor de gebakken pistoletjes. Indien u hiervoor kiest bakken wij ze al voor u af.
Klopt, wij verhuren pizza-ovens voor 10 euro per stuk. In één oven kunnen 6 personen hun mini-pizza's bakken.
Nee, deze zijn altijd in combinatie met het bijhorende assortiment.