Actie
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sic enim censent, oportunitatis esse beate vivere.

Staes & Lokaal De meest verse hoek van Turnhout!


Staes & lokaal is een volautomatische slagerij die zich op de hoek van de Patersstraat & Koning Albertstraat bevindt. Alle producten uit ons eigen atelier, maar ook dagverse producten als broodartikelen, vis, groentes en luxe -en cadeauartikelen waaronder koekjes en chocolade. Producten die niet uit ons eigen atelier komen selecteerden we bij enkele lokale kwaliteitszaken.

Het concept

Bij Staes & lokaal bieden wij 2 manieren om aan uw verse producten te geraken.

 1. Je kiest uit het grote assortiment aan vers & lokaal dat zich elke dag opnieuw in onze automaten zal bevinden.
 2. Je plaatst vooraf thuis een bestelling en haalt ze af in onze winkel tijdens de openingsuren.

Openingsuren:

 • afhalen op donderdag: online bestellen voor woensdag 19.00u
 • afhalen op vrijdag: online bestellen voor donderdag 19.00u
 • afhalen op zaterdag: online bestellen voor vrijdag 15.00u
 • afhalen op zondag: online bestellen voor vrijdag 15.00u

Staes & lokaal is 7d/7d open van 5.30u tot 24.00u.

Lokale kwaliteit
Steeds vers
Ambachtelijk
Online

Onze partners


Hieronder sommen wij de lokale kwaliteitszaken op met wie wij in zee gaan onder het dak van 'Staes & lokaal'.

Bakkerij Goris

Bakkerij Goris bevindt zich op de Stwg. Op Mol 25 te Turnhout.  Zij verrijken ons assortiment met dagverse producten als brood, pistolets, sandwiches, taarten, vlaaien en koffiekoeken.

Daily bread

Daily bread bevindt zich op de Stenehei 30 te Dessel.  Zij zijn reeds meer dan 20 jaar onze vaste partner van vers brood.  Hun producten blijf je vinden in de automatenshop die zich naast onze  winkel bevindt.

Chocolatier Pas

Chocolatier Pas bevindt zich in de Herentalsstraat 16 te Turnhout.  Zij verrijken ons assortiment met zoete verwennerijtjes uit eigen atelier.

Hoe bestellen?

Bestel online via onze webshop. Na afloop ontvang je altijd een mailbevestiging van je online bestelling.

Keuze maken

Check onze 'Webshop' voor het gedetailleerde aanbod aan vers & lekkers. Kies de optie 'afhalen in winkel'.

Bestellen/Betalen

Via onze webshop kan je online veilig bestellen. Betalen doe je ter plaatse met Bancontact of cash als je je bestelling komt ophalen.

Afhalen

Haal je bestelling af in onze winkel op het uur dat je zelf selecteerde. Aanschuiven hoeft niet, begeef je rechtstreeks naar de kassa en de eerstvolgende vrije bediende gaat je bestelling halen. Afrekenen kan ter plaatse cash of met bancontact.

Wat zeggen onze klanten?

 • Deze morgen zeer lekkere salades gegeten. Bij de meeste slagers proef je meer saus dan eigenlijke vlees/visinhoud. Hier niet. De jongste dochter is verzot op de kip curry. Best ever voor haar. Vanavond de drie soorten ribbetjes gegeten. Heerlijk.
  Noël Wouters
 • De online-shop is zeer uitgebreid, met zeer kwaliteitsvol verse en lekkere vleesgerechten en salades. Ann is ook zeer vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.
  Rudy Neefs
 • Super lekker vlees, super service en super lieve mensen. Was zo blij om terug over de grens te mogen. Heb jullie alle maanden zo gemist.
  Tilly Diels
 • Zeer lekkere producten en super vriendelijke service! De beste prepare van omstreken. Leuk dat je alle producten op de website kan terugvinden en zo rustig kan bestellen. Wij zijn fan.
  Lynn Hermans

Veelgestelde vragen


Nog niet alle info gevonden die je nodig hebt? Misschien vind je het juiste antwoord wel bij onderstaande rubriek. Indien niet, aarzel niet contact met ons op te nemen!
Het 'online'-aanbod bij 'Staes & lokaal' is nog veel uitgebreider dan de al grote keuze die je vindt in haar automaten. Check daarom onze webshop, zoek onder 'bakkerij Goris' je lievelingstaart en bestel ze online! Je kan ze bij ons in het weekend ophalen op het uur dat je zelf kiest!
Neen. Bepaalde automaten werken met Bancontact, maar sommigen ook met cash geld. Geen cash geld op zak? Niet erg. Er bevindt zich een wisselaar in onze zaak waar je dmv Bancontact munten kan afhalen.
Bij een correct verzonden bestelling volgt ALTIJD een mailbevestiging.  Heb je deze niet ontvangen dan ging er iets mis of bevindt deze zich in je spam.
Nee hoor, het assortiment dat we hier aanbieden is ontzettend groot. Haast alles wat te vinden is in onze webshop van onszelf EN van onze partners kan je hier op zaterdag en zondag krijgen.